Евровизија

ДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ ВЕ ПОКАНУВА НА ПРЕДЕВРОВИЗИСКО ДРУЖЕЊЕ !

Нашиот евровизиски претставник Даниел Кајмакоски заедно со својот официјален партнер за Евровизија – аптеките Еурофарм, Ве покануваат на настан – дружење со фанови, пред неговото заминување во Виена.

На настанот фановите ќе имаат простор креативно да ги изразат симпатиите кон својот идол преку цртање и пишување, да се поздрават и фотографираат.

Настанот ќе се одржи на 09 мај (сабота) со почеток од 11 часот во просторот на Еурофарм на улица Партизански Одреди бр.1/1 ( до т.ц. Буњаковец).

Евровизија

More in Евровизија

www.eurovision2015.kajmakoskidaniel.com
official web page for news, photo, video and other info about Daniel Kajmakoski on Eurovision Vienna 2015
-- Daniel Kajmakoski Team --
Natasha Davceva; Antonio Pavlovski; Stojan Stojanovski; Milanka Rasic; Kristijan Pavlovski; Jasmina Koloska

Copyright © 2015 Daniel Kajmakoski Team