Аранжмани и Карти (Tickets)

*please note that this tourist offer is available only for citizens of Macedonia
Даниел Кајмакоски и неговиот официјален партнер – туристичката агенција New Ways of Travel Ве канат на Евровизија, Виена 2015!
Бидете дел од 60 годишнината на Евровизија и посетете ја Виена во пролет!

ЕВРОВИЗИСКИ НАТПРЕВАР, ВИЕНА 2015

ПРВА ПОЛУФИНАЛНА ВЕЧЕР

Автобуска тура 18.05.2015 

СКОПЈЕ-ВИЕНА Организирана средба на групата во Скопје во 17:00. 19.05.2015 ВИЕНА Пристигнување во Виена и сместување во хотел со 3* Во 21:00 почеток на ЕВРОВИЗИСКО ШОУ и бодрење на нашиот претставник Кајмакоски.Враќање во хотел. Ноќевање.

20.05.2015 ВИЕНА Појадок. Можност за ФАКУЛТАТИВЕН разглед на Виена и нејзините скриени убавини а во зависност од интересот и посета на најголемиот OUTLET MALL во Пандорф (каде можете да си дозволите некој од познатите Европски или Светски брендови по ваш вкус). Заедничко дружење со Даниел Кајмакоски. Ноќевање

21.05.2015 ВИЕНА-СКОПЈЕ Појадок. Одјавување од хотел до 12 часот и можност за индивидуални прошетки низ градот. Пристугнување назад во Скопје на 22.05 во вечерните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 375 ЕУР од особа со вклучена влезница

Вклучува: – Автобуски превоз на релација Скопје-Виена –Скопје -2 ноќевања со појадок во двокреветна соба во 3* хотел -влезница за ПРВА ПОЛУФИНАЛНА ВЕЧЕР

Не вклучува: -Панорамски разглед на Виена -Посета на шопинг центар -Патничко осигурување -Индивидуални посети и разгледи -Лични трошоци

KОНТАКТ И РЕЗЕРВАЦИИ:

Адреса: бул. Свети Климент Охридски бр.30 приземје-лок.1 Скопје

Тел: + 389 2 32 32 234 Факс: + 389 2 32 32 236

Email: info@newwaysoftravel.com.mk


avionskaponudakartievrovizija

Авионска тура 19.05.2015 СКОПЈЕ-ВИЕНА

Организирана средба на групата на аеродромот во Скопје во 11:00. Лет за Виена со OS 780 во 12:45 .Пристигнување во Виена во 14:25. Организиран трансфер на групата до хотел 3* и сместување. Во 21:00 почеток на ЕВРОВИЗИСКО ШОУ и бодрење на нашиот претставник Кајмакоски.Враќање во хотел. Ноќевање.

20.05.2015 ВИЕНА Појадок. Можност за ФАКУЛТАТИВЕН разглед на Виена и нејзините скриени убавини а во зависност од интересот и посета на најголемиот OUTLET MALL во Пандорф (каде можете да си дозволите некој од познатите Европски или Светски брендови по ваш вкус). Заедничко дружење со Даниел Кајмакоски. Ноќевање

21.05.2015 ВИЕНА-СКОПЈЕ Појадок. Одјавување од хотел до 12 часот и можност за индивидуални прошетки низ градот.Организиран трансфер на групата во 20:00 кон аеродромот во Виена. Лет за Скопје со OS 775 во 22:30. Пристигнување во Скопје во 00:05+1.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 605 ЕУР од особа со вклучена влезница

Вклучува: -Повратен авио билет на релација Скопје-Виена –Скопје -Аеродромски такси -Повратен трансфер аеродром-хотел-аеродром -2 ноќевања со појадок во двокреветна соба во 3* хотел -влезница за ПРВА ПОЛУФИНАЛНА ВЕЧЕР

Не вклучува: -Панорамски разглед на Виена -Посета на шопинг центар -Патничко осигурување -Индивидуални посети и разгледи -Лични трошоци

KОНТАКТ И РЕЗЕРВАЦИИ:

Адреса: бул. Свети Климент Охридски бр.30 приземје-лок.1 Скопје

Тел: + 389 2 32 32 234 Факс: + 389 2 32 32 236

Email: info@newwaysoftravel.com.mk

www.eurovision2015.kajmakoskidaniel.com
official web page for news, photo, video and other info about Daniel Kajmakoski on Eurovision Vienna 2015
-- Daniel Kajmakoski Team --
Natasha Davceva; Antonio Pavlovski; Stojan Stojanovski; Milanka Rasic; Kristijan Pavlovski; Jasmina Koloska

Copyright © 2015 Daniel Kajmakoski Team